Şehit Er Serdar Amak Anaokulu
ZEYTİNLİK MAH. TURGUT ÖZAL BUL. ŞEHIT ER SERDAR AMAK BLOK NO 51 MENEMEN / İZMİR

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;Yaratıcı,Dünyaya uyumlu,Sorunlara çözüm getiren,Girişken,Yurtsever,Yüksek donanımlı,Üretken,Ahlaklı,Dinamik,Öğrenmeyi seven,Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda,Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak,Üretken,Yaratıcı,Sorumluluk sahibi,Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri;En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş,Teknoloji destekli,Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

08:00-13:00 13:30-18:30

Doğalgöz